Lalvin EC-1118 vinjäst

VIn/CIder/ Mjöd /Glöggjäst
Tillverkare: Lallemand
Lagerstatus: 4 st i lager
Artikelnr: P-AI-0830
35,00 kr /st
En vinjäst från Lalvin (Lallemand). Denna stam av Sacharomyces bayanus har isolerats och valts ut bland champagnejäsningar. Utvald för sin aggressiva karaktär gentemot andra jäststammar (s k killer yeast).

Rekommenderas för mousserande vin, torra vita viner, muster med höga sockerhalter och cider. Startar avstannade jäsningar.


Alkoholtolerans: 18 %
Jästemperatur: 10–30 °C
Tillverkare: Lallemand
Kunder som köpte denna köpte också

Jästnärsalt

Jästnärssalt ger näring åt jästen.
14,00 kr /st

Jäsrör, rak

16,00 kr /st

Jässtopp H

12,00 kr /st

Cider M02

39,00 kr /st