Sök
Skapa konto
Logga in
Varukorg
Din varukorg är tom.
Råvaror
Malt & Maltextrakt
Lösvikt
Helsäck
Maltextrakt
Humle
Jäst
Vin, Cider & Turbojäst
Veteöljäst
Belgisk jäst
Hard Seltzer, Glögg & Mjödjäst
Ale jäst
Flytande jäst Ale
Torrjäst Ale
Lagerjäst
Flytande Lagerjäst
Torr lagerjäst
Tillsatser
Litteratur & Presentartiklar
Böcker &Tidningar
Presentartiklar
Frakt & Förpackning
Utrustning
Jäsning
Jäskärl
Startkit Jäsning
Tillbehör
Fattappning & Servering
Fat & Tillbehör
Servering
Startkit Fattapning
Bryggning
Bryggverk, HLT & Tillbehör
Kylning
BIAB , Grytor & Tillbehör
Rengöring & Sterilisering
Krossning
Flasktappning & Omtapning
Flaskor & andra behållare
Korkar, Kapsylpåsättare mm
Hävert , flaskfyllare mm
Mätning
Kopplingar & Slangar
Slangar & Slangklämmor
John Guest kopplingar
TC kopplingar
Camlock kopplingar
Bryggsatser: Öl, Vin, Cider mm
Vinsatser
Cidersatser
Ölsatser Maltextrakt
Öl Receptkit Helmalt
Kategorier
Råvaror
Malt & Maltextrakt
Lösvikt
Helsäck
Maltextrakt
Humle
Jäst
Vin, Cider & Turbojäst
Veteöljäst
Belgisk jäst
Hard Seltzer, Glögg & Mjödjäst
Ale jäst
Flytande jäst Ale
Torrjäst Ale
Lagerjäst
Flytande Lagerjäst
Torr lagerjäst
Tillsatser
Litteratur & Presentartiklar
Böcker &Tidningar
Presentartiklar
Frakt & Förpackning
Utrustning
Jäsning
Jäskärl
Startkit Jäsning
Tillbehör
Fattappning & Servering
Fat & Tillbehör
Servering
Startkit Fattapning
Bryggning
Bryggverk, HLT & Tillbehör
Kylning
BIAB , Grytor & Tillbehör
Rengöring & Sterilisering
Krossning
Flasktappning & Omtapning
Flaskor & andra behållare
Korkar, Kapsylpåsättare mm
Hävert , flaskfyllare mm
Mätning
Kopplingar & Slangar
Slangar & Slangklämmor
John Guest kopplingar
TC kopplingar
Camlock kopplingar
Bryggsatser: Öl, Vin, Cider mm
Vinsatser
Cidersatser
Ölsatser Maltextrakt
Öl Receptkit Helmalt
Hem
>
Råvaror
>
Jäst
>
Vin, Cider & Turbojäst
>
Sherry Vinjäst Coobra
Sherry Vinjäst Coobra
Vinjäst
Tillverkare:
Lallemand
Lagerstatus:
Ej i lager
Meddela mig
Artikelnr:
P-AI-1080
20,00 kr
/st
Antal:
Lägg i varukorg
Saccharomyces jäst för vin. För upp til 25L. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min. Därefter hälls jästen försiktigt i vinmusten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C. Förvaras svalt.
Kunder som köpte denna köpte också
Pale Ale Malt Castle
34,00 kr
/kg
Safale US-05
45,00 kr
/st
Amarillo Pellets 100g
79,00 kr
/st
Pilsnermalt Viking
Svenskt maltkorn från svenska bönder som är mältat hos Vikingmalt i Halmstad.
26,00 kr
/kg
Kakor (cookies) hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du att vi behöver använda cookies.
Ok
Lär dig mer